Facilitarea conexiunilor și încurajarea parteneriatelor internaționale dintre companiile autohtone și cele din străinătate

În perioada 16 – 18 Septembrie 2021, reprezentanții Organizației pentru Dezvoltarea sectorului Intreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM, ProEntranse și Rețeaua de Transfer Tehnologic a Moldovei au participat, alături de 15 companii autohtone din domeniul confecțiilor textile la cea de-a 29-a ediție a expoziției ”Baltic Fashion and Textile Vilnius”.

Companiile din Republica Moldova și-au prezentat serviciile și produsele, stabilind potențiale parteneriate cu companiile prezente la eveniment. Astfel, reprezentanții companiilor din Republica Moldova au participat la circa 50 de întâlniri B2B cu asociații de suport în afaceri din Lituania și companii din același domeniu de activitate.
Evenimentul a fost organizat de către Centrul Lituanian de Inovare, Asociația de Business și Industrii din Lituania și Asociația Patronală din Industria Ușoară din Republica Moldova (APIUS).

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului EU4Business, finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Eurochambres cu suportul Enterprise Europe Network.