Creșterea și stimularea participării Republicii Moldova la programul Orizont 2020

Rețeaua de Transfer Tehnologic a Moldovei, partener în cadrul proiectului Enterprise Europe Network (EEN), împreună cu Centrul de Inovare Lituanian (EEN Lituania), organizează un atelier de lucru tematic la nivel național în perioada 25 – 27 Iunie 2019.

În cadrul programului, ce se va desfășura pe parcursul a 3 zile în Republica Moldova, vor fi abordate multiple tematici de discuție, importante pentru mediul antreprenorial, tematici dedicate organizațiilor de suport în afaceri și pentru instituțiile de cercetare.

În această ordine de idei, la data de 25 Iunie  2019, la Chișinău, în parteneriat cu Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare vom organiza prima zi din cadrul atelierului de lucru.

Tematicile ce urmează a fi discutate și prezentate de către experții lituanieni sunt următorele:

  • Creșterea și stimularea participării Republicii Moldova la programul Orizont 2020;
  • Programul “New Horizon Europe”;
  • Modalități de inovare pentru întreprinderile mici și mijlocii și cum pot fi protejate propriile inovații. Experiența Lituaniană;
  • Auditele de Inovare și semnificația acestora;
  • Sinergii între programul H2020 și proiectul Enterprise Europe Network (EEN).

În contextul celor expuse mai sus, din numele organizatorilor, vă invităm să participați la atelierul de lucru tematic organizat la nivel național pentru a participa la discuțiile cu experții din Lituania și a fi informați referitor la tematicile indicate mai sus.

Înregistrarea va fi deschisă până la data de 24 Iunie 2019 la următorul link;

Agenda se anexează;

Pentru întrebări suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 068586477 sau la adresa de email: mttn.ngo@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag.

 

Publicat la 12 Iunie 2019.