Participarea tinerilor la dezvoltarea rurală. Posibilități de export în cadrul proiectului Enterprise Europe Network (EEN)

Rețeaua de Transfer Tehnologic a Moldovei, partener în cadrul proiectului Enterprise Europe Network (EEN), împreună cu Centrul de Inovare Lituanian (EEN Lituania), organizează un atelier de lucru tematic la nivel național în perioada 25 – 27 Iunie 2019.

În cadrul programului, ce se va desfășura pe parcursul a 3 zile în Republica Moldova, vom aborda multiple tematici de discuție, importante pentru mediul antreprenorial, tematici dedicate organizațiilor de suport în afaceri și pentru instituțiile de cercetare.

În această ordine de idei, la data de 26 Iunie  2019, la Cimișlia, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională Sud vom organiza cea de-a doua zi din cadrul atelierului de lucru.

Tematicile ce urmează a fi discutate și prezentate de către experții lituanieni sunt următorele:

  • Participarea tinerilor la dezvoltarea rurală;
  • Posibilități de export în cadrul proiectului Enterprise Europe Network (EEN);
  • Implicarea tinerilor în antreprenoriat și dezvoltarea rurală;
  • Tehnologii în agricultură - 2030: Tendințe globale;
  • Digitizarea în industrie;
  • Instrumente de sprijin a afacerilor în Lituania - cele mai bune practici și oportunități pentru companiile din Moldova;
  • Inovațiile – Calea spre succes;

În contextul celor expuse mai sus, din numele organizatorilor, vă invităm să participați la atelierul de lucru tematic organizat la nivel național pentru a participa la discuțiile cu experții din Lituania și a fi informați referitor la tematicile indicate mai sus.

Înregistrarea va fi deschisă până la data de 24 Iunie 2019 la următorul link;

Agenda se anexează;

Pentru întrebări suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 068586477 sau la adresa de email: mttn.ngo@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag.

 

Publicat la 12 Iunie 2019.