Oferirea sprijinului pentru internaționalizarea afacerii Dvs.

Căutarea partenerilor eligibili pentru intrnaționalizarea afacerii Dvs.
 
În cadrul Bazei de date EEN puteți găsi mii de întreprinderi care sunt în căutarea de colaborări externe. Numeroase companii sunt în căutarea de a vinde servicii și produse de pe piața Moldovenească și spre piața internă. Sistemul de filtrare a companiilor înseamnă că puteți găsi partenerul ideal cu un singur clic pe un buton. 
 
Informații privind piața de desfacere
 
Dacă sunteți în căutarea de a penetra noi piețe, putem facilita această cale. Cu mai mult de 600 de organizații partenere din întreaga lume, suntem bine plasați pentru a Vă oferi informații de piață, inclusiv despre legislația internă, principalii Dumneavoastră concurenți și agențiile locale relevante din țara în care doriți să Vă internaționalizați.
 
Asistență în legislația Uniunii Europene
 
Nu sunteți sigur dacă legislația UE este în concordanță cu legislația națională pentru afacerea Dvs.? Dacă aveți o întrebare cu privire la dreptul UE, Vă putem asigura asistență și oferi o interpretare directă pentru nevoile specifice ale afacerii Dumneavoastră.
 
Informații privind finanțarea oferită de Uniunea Europeană
 
UE dorește să sprijine IMM-urile cu produse și servicii inovatoare pentru a se dezvolta la nivel mondial. Dacă aveți o idee de afaceri care credeți că ar putea avea succes internațional dar aveți nevoie de un sprijin financiar suplimentar, Vă rugăm să ne contactați pentru a primi informația necesară.
 
Publicat la 01 septembrie 2016.