La un click distanță de potențialul Dvs. Partener

După cum a fost menționat în articolul precedent, un serviciu foarte important oferit Întreprinderilor de către Enterprise Europe Network (EEN) este internaționalizarea, care la rândul ei poate fi înfăptuită prin mai multe metode. 
În scurta prezentare, Vă vom aduce la cunoștință cum să Vă folosți de un instrument pentru căutarea potențialilor parteneri în baza de date a EEN, pe care o puteți accesa la următorul link. Aici puteți alege un tip de profil al unei companii cu care ați dori să colaborați în viitoarul apropiat, la moment sunt disponibile 5 tipuri:
  • Business Offer
  • Business Request
  • Research & Development Request
  • Technology Offer
  • Technology Request
După ce ați selectat tipul profilului trebuie să alegeți țara din care ați dori să găsiți parteneri iar în partea de sus puteți indica un cuvânt cheie despre profilul căutat. În acest mod veți selecta doar profilurile dorite de Dvs. din domeniul de activitate care Vă este apropiat. 
După ce ați selectat profilul puteți cere mai multă informație sau crea o expresie de interes către partener. Dacă apar întrebări în procesul de internaționalizare nu ezitați să ne contactați. Nu în ultimul rând, trebuie să cunoașteți că veți fi mult mai vizibil și veți putea beneficia de serviciile noastre dacă veți crea un profil al companiei iar noi Vă vom ajuta să îl introduceți în baza de date comună pentru mai mult de 55 de țări participante în acest proiect.
 
Publicat la 01 septembrie 2016.