Design for Enterprises

Începând cu anul 2017, timp de 3 ani, Comisia Europeană lansează un program de cursuri total gratuite dedicate IMM-urilor din 29 de ţări asociate sau membre UE cu scopul de a descoperi modul în care inovarea bazată pe proiectare poate deveni cheia pentru îmbunătățirea competitivității, eficienței și durabilitatății IMM-urilor.
Design for Enterprises, sau #Design4Enterprises este format din două tipuri de cursuri: Cursuri de lungă durată și Cursuri de scurtă durată, având următoarele scopuri:
Îmbunătățirea abilităților pentru managementul de proiectare în cadrul IMM-urilor;
Crearea intermediarilor pentru dezvoltarea afacerilor, cum ar fi partenerii EEN - viitorii formatori pentru IMM-uri.
Înțelegerea noilor tehnologii, organizarea și tendințele culturale în afaceri vor fi nucleul cursurilor ce vor urma. Scopul principal al programului de formare va fi pus pe proiectare ca și element cheie în strategiile de dezvoltare a unei întreprinderi pe piața mondială. Inovarea bazată pe proiectare implică utilizarea de materiale atât tradiționale cât și inovative, de noi instrumente, procese de producție și de abordări inovatoare pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților.
În această ordine de idei, la Chișinău, la data de 18 mai 2017, Executive Agency for SMEs (EASME) în colaborare cu Rețeaua de Transfer Tehnlogic a Moldovei și Centrul Proiecte Internaționale al Academiei de Științe a Moldovei vor organiza un curs pentru Asociațiile de Business Support și IMM-urile interesate de tematica descrisă mai sus. 
Pentru mai multe detalii despre eveniment, ne puteți contacta la nr. 076090809 sau 068586477, iar pentru a vizualiza agenda și a Vă înregistra, puteți accesa următorul link http://www.designforenterprises.eu/evrplus_registration/?action=evrpluse.... Ținând cont de faptul că numărul de locuri este limitat, participanții la eveniment vor fi selectați conform regulii “primul venit – primul servit”. Vă mulțumim anticipat!
 
Publicat la 19 Aprilie 2017.