Apel de participare la ”Europort Romania 2018”

 

În perioada 15-17 mai 2018 , la Constanța, se va desfășura cea de-a 12-a ediție a Europort Romania și va reuni peste 50 de furnizori internaționali. 

În cadrul expoziției vor fi  prezentate echipamente și servicii navale în domeniul automatizărilor, propulsie și guvernare, electronice, comunicare și navigație, echipamente de dragare, hidraulice, de punte, echipamente de siguranță și salvare, construcții, reparații și conversii de nave, servicii maritime, proiectare nave, protecția mediului și sisteme auxiliare din Olanda, Belgia, Italia, Bulgaria, Germania, Turcia, Romania s.a.

În data de 17 mai 2018, în cadrul acestui eveniment, CCINA Constanta prin Centrul Enterprise Europe Network, în colaborare cu AHOY- Rotterdam/ Olanda şiAmbasada României la Haga, va organiza un eveniment de Matchmaking, între orele 10.00-12.00, la Club  Tenis IDU, Mamaia.

Evenimentul reprezintă o bună oportunitate pentru a găsi parteneri de afaceri, de a discuta despre posibilitatea cooperării în realizarea de proiecte industriale şi atragere de investiţii străine în România.

 Pentru a participa la evenimentul de Matchmaking puteți transmite formularul de înregistrare și profilul companiei pînă la 4 mai 2018 la adresa de email een@ccina.ro .

  • Formularul de înregistrare ataşat completat. Vă rugăm în special  să mentionaţi în mod clar obiectivele / ţintele de cooperare,
  • Un profil al companiei (EN) max 1-2 pag.

Formularele le puteți descărca accesînd linkul https://www.ccina.ro/evenimente/parteneriate/-/e-europort-romania-2018-c...

Pentru detalii suplimentare puteţi contacta Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în calitate de co-organizator al parteneriatului de afaceri, la tel: 0241 550960; 0734885011; e-mail: een@ccina.ro, persoana de contact Corina Ürmösi.